Elvonulás Ácsán Bodhipálá nővér vezetésével

Sister_Bodhipala_2Ácsán Bodhipálá, az öregek tanítása, a Théraváda szerint működő Amarávati Buddhista Kolostor szerzetesnője hagyományos elvonulást tart Bajnán, a Dhammadípa Elvonulási Központban május 16. és 21. között, amire szeretettel meghívunk minden érdeklődőt. Bodhipala nővér rövid életrajzát itt olvashatjátok, a Thai Erdei Hagyományt pedig ez az írás mutatja be.

Az elvonulásra május 15. pénteken 21 óráig kell megérkezni, és május 21. csütörtök délután zárul. Az elvonulás helyszínéről, napirendjéről és általános szabályairól ezen az oldalon olvashattok.

Az elvonuláson vegetáriánus reggelit és ebédet biztosítunk. A részvételi díj összege fejenként 18.000 Forint, melyet a következő bankszámlára lehet befizetni: OTP Bank Zrt. 11707024-20453400-00000000

Az elvonulásra való jelentkezés menete:

  • Először jelentkezni kell a dhammadipa.elvonulas@gmail.com email-címen név, telefonszám és email-cím megadásával, valamint egy rövid, pár szavas bemutatkozással, amiben az eddigi meditációs gyakorlásról, és a korábbi elvonulásokról (ha voltak) írjatok egy pár sort.
  • Ez után meg kell várni a visszajelzést, amiben vagy megírjuk, hogy felvettük a jelentkezőt a résztvevők közé, vagy tájékoztatjuk, hogy várólistára került.
  • Végül a visszajelzés után, ha felvettük a jelentkezőt a résztvevők listájára, három munkanapon belül át kell utalni a részvételi díjat. Az átutalás közlemény rovatában a jelentkező nevét (vagy a neveket) kell feltüntetni, hogy azonosítani tudjuk az átutalást. Ez után az átutalás indításáról írni kell egy levelet a megadott email-címre, amiben szerepeljen az átutalást indító számlaszám (szintén az azonosítás érdekében). Ha az átutalás nem történik meg, akkor a jelentkezést töröljük, az elvonuláson a helyet más kapja meg.

A jelentkezést legkésőbb tíz nappal az elvonulás megkezdése előtt lehet lemondani, ennél későbbi lemondás esetén nem áll módunkban visszautalni a befizetett részvételi díjat.