Gondnok kerestetik a Bajnai Elvonulási Központba

Kedves Barátaink!

A Bajnai Elvonulási Központ gondnokot keres. A gondnoknak a lehető leghamarabb váltania kellene a magányban és helyhez kötöttségben megfáradt jelenlegi gondnokunkat.

Előrebocsátjuk: A Tan Kapuja Buddhista Egyház alkalmazásában álló gondnok egy csodalény, számtalan értékes tulajdonsággal kell rendelkeznie. Csak a legfontosabbakat soroljuk: türelem, kitartás, odaadás, félelemmentesség, nyugalom, rendszeresség, sokoldalúság, barátságosság, szakmai jártasság kisebb-nagyobb javítások terén, autóvezetői jogosítvány, legalább társalgási szinten használható angol nyelvtudás. Jó, ha tudja értékelni, hogy a Buddha tanítását továbbadó szerzetesek, és a tanítás iránt érdeklődő gyakorlók közösségének nyújt értékes segítséget, meglehetősen festői és nyugodt környezetben, és ha képes ezáltal maga is épülni. Ha nem tekinti tehernek a szolgálatot, akkor sem, ha anyagi javadalmazása nem mindig arányos a ráeső terhekkel, és ha még jó ideig meglehetősen helyhez köti a munkája, mint egyszemélyi őrzőt, de kreativitással és lelkesedéssel sokat tehet magáért és másokért. A gondnok a Dhammapada Alapítvány alkalmazásában áll, az alapítvány céljairól a www.dhammapada.hu honlapon lehet tájékozódni.

A jelentkezéseket kérjük a Dhammapada Alapítvány e-mail címére küldjék el – dhammapada.alapitvany@gmail.com -, hogy kurátorok mielőbb elbírálhassák azokat.

Baráti üdvözlettel: a Dhammapada Alapítvány kuratóriuma