A jövedelemadó 1%-ának fölajánlása

Kedves Barátunk!

Ha Alapítványunk és vallási Közösségünk működésében megtestesülő céljainkkal azonosulni tudsz, tisztelj meg bizalmadat tükröző támogatásoddal. Ha családtagjaid, ismerőseid körében is találsz támogatókat, kérlek, ismertesd meg velük Alapítványunk adószámát. Ezúton is köszönjük, ha érdemesnek tartasz minket megtisztelő támogatásodra!

Alapítványunk adószáma: 18252350-1-43.


A Tan Szigete – Dhammadípa Közösség A Tan Kapuja Buddhista Egyház tagközössége.

Kérjük, hogy adód egyházaknak felajánlható 1%-ával is támogasd törekvéseinket! Kérjük, hogy adód “egyházi” 1%-át A  Tan Kapuja Buddhista Egyház részére ajánld fel!

A Tan Kapuja Buddhista Egyház technikai száma: 0255.

FIGYELEM!!!

Ha valaki jövedelme oly kevés, hogy nem kell személyi jövedelemadót fizetnie, az adóbevallásában ekkor is rendelkezhet az 1%-os, egyházaknak nyújtható adófelajánlásról. Ugyanis MINDEN egyházi egyszázalékos felajánlás után az állam kiegészítő támogatást nyújt. Ezt a támogatást viszont az egyházak között a felajánlók számarányában osztja szét az állam, függetlenül attól, hogy az egyszázalékos felajánlás – ez esetben – csak nulla forintot jelent.
Akinek a NAV készíti el az adóbevallását, az is rendelkezhet az 1+1%-os adófelajánlásról, hiszen ezt az adóhivatal nem teszi meg helyette! Ez esetben is a felhívásunk legalján megadott, a NAV megfelelő oldalára mutató hivatkozásban tájékozódhat a felajánlás „formájáról”.

Az adó 1+1% felajánlásáról bővebben ezen a linken tájékozódhatsz!

Köszönjük a támogatást!