Buddhista Oktatási, Kulturális és Elvonulási Központ
2525 Bajna, Epöli út 3.

Gépkocsival:

A kolostor gépkocsival megközelíthető Budakeszi-Páty-Zsámbék felől Szomoron át, Gyermely határát érintve, ekkor Bajnára beérve jobbra kell kanyarodni Epöl-Úny felé, a faluból kiérve balra egy lovastanya, jobbra végig a meredek Őr-hegy erdős lejtője, aztán balra fehér sziklák, és párszáz méter után, a falutól második buszmegállónál (Bajna, Malom), balra kis híd a patakon át a házakhoz. A másik lehetőség az M1 számú főúton indulva (ehhez érvényes autópálya matrica kell) jobbra letérni a herceghalmi kitérőnél Zsámbék felé, majd Zsámbéktól úgy folytatni, mint az előbbiekben. A harmadik lehetőség Pilisvörösvár-Piliscsaba felől, Tinnyén át, Úny-Máriahalom-Epöl, Epölt elhagyva párszáz méter után a buszmegálló és a kis híd (a fehér sziklák innen is látszanak), természetesen ezúttal jobbra.

Busszal:

Busszal Kelenföld vasútállomás buszpályaudvaráról vagy a Széll Kálmán térről egyenesen Bajnáig lehet jönni, a jegyet az állomáson előre meg kell váltani, Bajna Faluközpontig. A faluközponttal szemközti buszmegállóból időről-időre buszjárat indul Epöl felé, onnan a második megálló Bajna malom.

Gyalog:

Gyalogosan a faluközponttól visszafelé indulva balra kell elkanyarodni, a már említett Epöl-Úny felé tartó elágazáson, az út kb. 25-35 perces séta. Szombaton és vasárnap 9 órakor indul a reggeli közvetlen busz, hétköznap van korábbi is.

Járatkeresés: Irány a Menetrendek.hu!

Térkép: Irány a Google Maps!